DERMAPEN ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ – ΟΥΛΕΣ

Το DermaPen και πώς δρα στις ουλές ακμής: Είναι ένα μηχάνημα που στην άκρη του έχει 12 λεπτές βελόνες.

Το DermaPen διαπερνά το δέρμα με ρυθμιζόμενη ταχύτητα και βάθος που κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.

Οι βελόνες του DermaPen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος.

Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να την καταστρέφουν.

Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμιδικών κυττάρων, οι μικροοπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση.

Στις ουλές ακμής αλλά και στην ακμή χρησιμοποιούμε ειδικό μείγμα ρετινόλης και υαλουρονικού οξέος, για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Με αυτόν το μηχανισμό η επιδερμίδα λειαίνει σταδιακά, ενώ παράλληλα γίνεται η ενεργοποίηση της παραγωγής του κολλαγόνου για τη σταδιακή διόρθωση των ουλών ακμής.

20 λεπτά πριν από τη θεραπεία ουλών ακμής με DermaPen, χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα. Ωστόσο, η θεραπεία με το σύγχρονο DermaPen είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς τη χρήση της αναισθητικής κρέμας.

Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα του προσώπου θα είναι κόκκινο, αλλά με τη βοήθεια ειδικής μάσκας με ανακουφιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες η ερυθρότητα υποχωρεί αρκετά.

Τις επόμενες δύο ημέρες θα υπάρχει ήπια ερυθρότητα στο πρόσωπο, αλλά με φοβερή λάμψη, καθώς και ήπιο ξεφλούδισμα για δυο ημέρες.

Μόλις υποχωρήσουν τα συμπτώματα των δύο πρώτων ημερών, το δέρμα θα είναι σφριγηλό, χωρίς δυσχρωμίες και πολύ λαμπερό.

Τις επόμενες μέρες οι λεπτές ρυτίδες θα φαίνονται πιο απαλές ενώ σταδιακά οι ουλές ακμής με το πέρας των συνεδριών θα υποχωρήσουν αρκετά.

Η χρήση αντηλιακού είναι απαραίτητη, όπως και σε όλες τις θεραπείες της ανάπλασης του δέρματος.


ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ με IPL ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ

Η ακμή είναι μία από τις συνηθέστερες δερματολογικές καταστάσεις που επηρεάζουν χιλιάδες άτομα στην Ελλάδα. Αν και χαρακτηρίζεται ως η νόσος της εφηβικής ηλικίας, εμφανίζεται και σε ενήλικες. Η πιο συνηθισμένη μορφή της είναι η κοινή ακμή και εντοπίζεται σε περιοχές με πολλούς σμηγματογόνους αδένες, όπως το πρόσωπο, η πλάτη, οι ώμοι και ο θώρακας.

Η συνήθης αντιμετώπιση της ακμής γίνεται με ειδικά φαρμακευτικά καλλυντικά, βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας, peelings κ.λπ., χωρίς όμως τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και να διαρκούν.

Πλέον, χάρη στη δύναμη του παλμικού φωτός (IPL) και τη φωτοθεραπεία μπορείτε να πείτε αντίο στην ακμή, μια για πάντα!

Το IPL είναι μια τεχνολογία που εκπέμπει φως ευρέος φάσματος. Είναι ατραυματικό και αρκετά ασφαλές για κάθε τύπο δέρματος.

Τα βασικά πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως: 

  • δεν παρεμποδίζει την καθημερινή δραστηριότητα
  • είναι ανώδυνη θεραπεία
  • δεν υπάρχουν παρενέργειες
  • είναι ΜΗ-επεμβατική μέθοδος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Η καταστροφή των βακτηριδίων οφείλεται στην απορρόφηση από την πορφυρίνη του μπλε φωτός και με αυτό τον τρόπο απελευθερώνονται ελεύθερες ρίζες οξυγόνου με αποτέλεσμα την εξολόθρευση της ακμής. Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης δράση του φωτός, μειώνει το ερύθημα της ακμής, αλλά και τη βαρύτητα της φλεγμονής, ελαττώνοντας έτσι την πιθανότητα εμφάνισης ουλών.

Η μέθοδος της φωτοθεραπείας με IPL είναι ασφαλής, ενώ δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες και επιπλοκές.

Επίσης η μέθοδος είναι πολύ ανεκτή, καθώς η συσκευή ενσωματώνει κεφαλή ψύξης ώστε να μην νιώθετε κάτι.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός και μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας αμέσως.


Phformula A.C.N.E.

Η δερματική νόσος της ακμής οφείλεται στην υπερπαραγωγή σμήγματος από τους σμηγματογόνους αδένες και στο προπιονικό βακτήριο της ακμής.

Το βακτήριο αυτό προκαλεί ενδογενείς λοιμώξεις, με κυριότερη και συχνότερη τη λοίμωξη που προκαλεί την ακμή.

Οι παράγοντες που ενεργοποιούν την εκδήλωση της ακμής ποικίλλουν. Κύριος παράγοντας είναι η κληρονομικότητα, αλλά και οι ορμονικές διαταραχές, το άγχος (που οδηγεί διαδοχικά στην παραγωγή σμήγματος), η χρήση αναβολικών ουσιών, η χρήση λιπαρών καλλυντικών, η έκθεση σε υψηλά επίπεδα χλωρίου, το κάπνισμα, ακόμα και ο μεταβολισμός και η χλωρίδα του εντέρου.

Θεραπεία Acne pHformula

Ο μοναδικός συνδυασμός των δραστικών συστατικών της θεραπείας pHformula ACNE δίνει τέλος στην υπερβολική λιπαρότητα, τους διεσταλμένους πόρους, τις επιφανειακές ουλές και την ακμή.

Η pHformula A.C.N.E. έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να θεραπεύσει τα κύρια συμπτώματα της ακμής. Ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία σε παράγοντες που προκαλούν την ακμή.

  • σμηγματόρροια
  • υπερκερατινοποίηση
  • πολλαπλασιασμός του βακτηρίου της ακμής
  • φλεγμονή

Καινοτομία pHformula

To PH-DVC είναι το πρωτοπόρο σύστημα αναδόμησης της pHformula ACNE, που εξασφαλίζει την απορρόφηση των οξέων χωρίς παρενέργειες.

Επίσης το σύστημα αναδόμησης PH-DVC επιτρέπει τη χρήση μέγιστων συγκεντρώσεων, χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που συνήθως παρατηρούνται με τα συμβατικά peelings.

Για καλύτερα αποτελέσματα απαιτούνται συνδυαστικές μέθοδοι θεραπείας. Συνήθως γίνονται 4-6 θεραπείες, με συχνότητα κάθε 10 – 15 μέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.