STARVAC ΕΝΔΕΡΜΟΛΟΓΙΑ

Αδυνάτισμα χωρίς χειρουργείο. Μείωση πόντων, σύσφιγξη και λείανση της κυτταρίτιδας.

Η νέα μέθοδος που πολεμά από 3 μέτωπα το πάχος και τη χαλάρωση, με την τεχνολογία του ενδοδερμικού μασάζ.

Τις περισσότερες φορές οι δίαιτες αποτυγχάνουν να μας χαρίσουν ένα σταθερό αποτέλεσμα. Η λύση έρχεται με τη μέθοδο αυτή, που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες.

Πρόκειται για μια θεραπεία που παντρεύει 3 τεχνικές αδυνατίσματος σε 1 κίνηση με τη βοήθεια μιας κεφαλής και rollers, που εφαρμόζουν άψογα στις καμπύλες μας και κάνουν ιονό-μασάζ σε γυμνό δέρμα. Εκτός από το αδυνάτισμα, βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Διαδικασία: Δουλεύουμε με την κεφαλή του ιονο-μασάζ, το δέρμα αναρροφάται τόσο ώστε να δημιουργηθεί μια βαθιά δερματική μάλαξη. Κάθε κίνηση γίνεται με την κεφαλή με ήπιο χειρισμό του δέρματος, χωρίς να δημιουργούνται ρήξεις στους ιστούς.

Χάρη στα ειδικά τζελ η εφαρμογή γίνεται ήπια, έτσι ώστε να γίνεται επίδραση που αυξάνει σε βάθος τη σύσφιγξη των ιστών.

Η επαναστατική αυτή θεραπεία αποτελεί παγκόσμια πατέντα, επειδή συνδυάζει 3 τεχνικές αδυνατίσματος σε μία μόνο κίνηση. Με το ενδοδερμικό μασάζ και την αναρρόφηση τονώνει την κυκλοφορία, διευκολύνει την κίνηση της λέμφου και βοηθά στη βελτίωση της κυτταρίτιδας.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου για το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα είναι άμεσα ορατά, από την πρώτη συνεδρία.

Σε 6 συνεδρίες έχουμε μείωση:

 • Σε περίμετρο της μέσης
 • Σε μηρούς και γλουτούς
 • Του οιδήματος στα πόδια

Επιπλέον:

 • Βελτιώνεται η όψη φλοιού πορτοκαλιού
 • Το δέρμα είναι λείο
 • Δημιουργείται στο σώμα τόνωση και σφριγηλότητα
 • Συσφίγγονται μηροί και γλουτοί.

Μεσοθεραπεία Σωματος

Η μεσοθεραπεία σώματος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι η τεχνική της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας στο σώμα, κυρίως στους μηρούς και στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή της κοιλιάς, με σκοπό όμως την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Είναι κι αυτή μια σύγχρονη θεραπεία που στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους, τη λιπόλυση και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Μέσω της μη ενέσιμης αυτής μεθόδου εγχέονται στο δέρμα συστατικά, όπως η φωσφατιδυλοχολίνη/η καφεΐνη/η αγκινάρα/το υαλουρονικό οξύ και το δεοξυχολικό οξύ.

Στόχοι της μεσοθεραπείας σώματος:

 • Μείωση τοπικού λίπους
 • Βελτίωση της υφής του δέρματος
 • Ορατή μείωση όψης φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδας)
 • Επανασχεδιασμός περιγράμματος σιλουέτας

Η μεσοθεραπεία σώματος συνιστάται να συνδυάζεται με σωστή διατροφή, αυξημένη κατανάλωση υγρών και τακτική σωματική άσκηση, ώστε να μεγιστοποιηθεί, αλλά και να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Επίσης, για ακόμη πιο άμεσο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μπορεί να συνδυαστεί κατάλληλα με κρυολιπόλυση, cavitation και ραδιοσυχνότητες


LPG LIPOMASSAGE

Η θεραπεία LPG LIPOMASSAGE είναι η πρώτη θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική.

Τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά συστήματα που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie, συνδυάζοντας πραγματικά αποτελέσματα ενός χαλαρωτικού μασάζ.

Το LPG LIPOMASSAGE συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις θεραπείες σώματος και βοηθάει μέσω της ενεργοποίησης της λεμφικής κυκλοφορίας σε ταχύτερα αποτελέσματα τόσο στην κρυολιπόλυση, όσο και στη μεσοθεραπεία.

Το αποτέλεσμα: Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα.


Κατά τη διάρκεια

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας του LPG lipomassage εφαρμόζεται στο σώμα ένα ειδικό κορμάκι, το LPG bodywear, το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων της κεφαλής που χρησιμοποιείται στη θεραπεία.

Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή επιτρέπει σε βάθος κινητοποίηση του ιστού και υποκινεί το λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών.

Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει και κυλά το δέρμα για να κινητοποιήσει σε βάθος τα επίπεδα και τις προβληματικές περιοχές, αυξάνοντας τη ροή αίματος κατά 400%. Οι τοξίνες και οι δύσμορφες κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το LPG lipomassage;
 • στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
 • σε περιπτώσεις οιδημάτων λόγω κυκλοφορικών διαταραχών
 • μετά από μαστεκτομή
Σε ποιες περιοχές γίνεται το LPG lipomassage;
 • Η θεραπεία βασίζεται στην ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας και επομένως γίνεται σε όλη την επιφάνεια του σώματος.
 • Επιπλέον σχεδιάζονται οι λιποζώνες π.χ. μπράτσα, ψωμάκια που μπορεί να έχει ο ασθενής, και κινητοποιούνται επιπρόσθετα.
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα μετά το LPG lipomassage;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία και μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας.

Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι έντονο, ενώ ταυτόχρονα "προστατεύονται" οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος).

Ακολουθεί σχεδιασμός των σημείων που υπάρχει τοπικό λίπος ή κυτταρίτιδα πάνω στο ατομικό κορμάκι, ώστε να δίνεται έμφαση στα σημεία που μας απασχολούν περισσότερο.


COAXMED CRF

Η μη-επεμβατική τεχνική διαμόρφωση για το σώμα, που περιποιείται το δέρμα και παράλληλα αντιμετωπίζει τα κύτταρα του λίπους.

Η πολυλειτουργική τεχνολογία της COAXMED (ραδιοσυχνότητες + υπέρηχοι + ρυθμικό μασάζ vacuum + πάγωμα λίπους) αυξάνει εκπληκτικά την ποιότητα των αισθητικών αποτελεσμάτων στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Λίπος
 • Θεραπεία κυτταρίτιδας
 • Πριν και μετά τη λιποαναρρόφηση
 • Σύσφιγξη δέρματος

Τι προσφέρει το COAXMED:

 • Αναδόμηση
 • Σύσφιγξη
 • Λιπόλυση
 • Λιπογλυπτική
 • Λεμφική Αποστράγγιση

Πόσες θεραπείες χρειάζονται με το COAXMED;

Τα αποτελέσματα είναι φανερά από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Το  COAXMED συνδυάζει διάφορες μεθόδους δράσης που φέρνουν άμεσες αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος, στην κυτταρίτιδα και στο χάσιμο πόντων.

Το COAXMED εγγυάται σταθερά αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με το COAXMED είναι μόνιμα.

Παρόλα αυτά, η επίδραση της θεραπείας θα αρχίσει σταδιακά να εξαλείφεται με το πέρασμα του χρόνου και τη φυσική διαδικασία γήρανσης.
Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι τα αποτελέσματα της θεραπείας μέσω COAXMED είναι εξαιρετικά ικανοποιητικά, ενώ οι διαδικασίες που τηρούνται είναι ευεργετικές, ασφαλείς και χωρίς αμφιβολία επαναστατικές στη θεραπεία κατά της γήρανσης του δέρματος, της κυτταρίτιδας και του λίπους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.