Προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες - Ασφαλή αποτελέσματα!

Σύγχρονες μέθοδοι Αντιγήρανσης


COAXMED CRF ΣΥΣΦΙΓΞΗ

Σύσφιγξη προσώπου, λαιμού και σώματος με ραδιοσυχνότητες.

Οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed προσφέρουν αναίμακτο λίφτινγκ. Καταπολεμούν τη χαλάρωση του δέρματος και βελτιώνουν την ποιότητά του, διεγείροντας την παραγωγή δικού μας κολλαγόνου.

Ενδείξεις θεραπείας με ραδιοσυχνότητες:

 • Χαλάρωση δέρματος προσώπου, λαιμού και περιγράμματος
 • Χαλάρωση βλεφάρων
 • Ρυτίδες επιφανειακές και βαθιές
 • Διευρυμένοι πόροι δέρματος
 • Ουλές ακμής
Τι πετυχαίνει το CoaxMed
Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι χαρίζουν οι ραδιοσυχνότητες (RF), αποτελώντας την πλέον δοκιμασμένη θεραπεία με απόλυτη ένδειξη τη χαλάρωση του δέρματος. Οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed προσφέρουν αναίμακτα σύσφιγξη του προσώπου και του λαιμού, ενώ την ίδια στιγμή βελτιώνουν το δέρμα, κάνοντας τις ρυτίδες/τους πόρους/τις ουλές ακμής και τις πανάδες να μην φαίνονται σχεδόν καθόλου!
Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες
Το αναίμακτο λίφτινγκ που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed χαρίζει σύσφιγξη σε πρόσωπο και λαιμό. Ο ηλεκτρισμός από τα ραδιοκύματα (που διαχέουν οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων) μετατρέπεται σε θερμότητα και προκαλεί συσπάσεις στις λεπτές μεμβράνες των ιστών. Έτσι, με αυτό τον τρόπο έχουμε σύσφιγξη του δέρματος, δηλαδή λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην καταπολέμηση της συρρίκνωση του λίπους τοπικά, σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες

Η εις βάθος δράση των ραδιοσυχνοτήτων CoaxMed προκαλεί σύσφιγξη στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Το αποτέλεσμα -χωρίς χειρουργείο- είναι μοναδικό και το δέρμα γίνεται σφιχτό, λείο και πιο νεανικό από την πρώτη συνεδρία!

Η λάμψη είναι άμεσα ορατή, ενώ αργότερα το αποτέλεσμα βελτιώνεται με τη σταδιακή παραγωγή κολλαγόνου, που ευθύνεται για τη σφριγηλότητα του προσώπου. Η θεραπεία είναι γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική.

Πόσες συνεδρίες με ραδιοσυχνότητες θα χρειαστούν;
Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα με ραδιοσυχνότητες CoaxMed απαιτεί κατά μέσο όρο 10-12 συνεδρίες. Οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με μεσοθεραπεία προσώπου.
Πόσο ασφαλείς είναι οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed;
Η μέθοδος του λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο με ραδιοσυχνότητες CoaxMed είναι ασφαλής, ανώδυνη και αναίμακτη. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και αμέσως μπορείτε επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας.

ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ IPL

Η φωτόλυση με IPL, δηλαδή το έντονο παλμικό φώς προσφέρει ανώδυνα φωτοανάπλαση. Με το μηχάνημα νέας γενιάς IPL System αντιμετωπίζονται πανάδες, λεπτές ρυτίδες, καφέ κηλίδες και φακίδες.

Θέλετε γρήγορη ανανέωση του δέρματος χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας;

Η θεραπεία της φωτόλυσης με IPL σάς προσφέρει φωτοανάπλαση με ανώδυνο τρόπο, προκαλεί αύξηση του κολλαγόνου στο δέρμα σας και δίνει τελικά ένα νεανικό αποτέλεσμα!

Τι είναι η φωτόλυση με IPL

Το IPL είναι μια εξελιγμένη τεχνολογία που εκπέμπει φως μέσω μιας κεφαλής, δεν τραυματίζει και είναι ασφαλής για κάθε τύπο δέρματος.  Υπάρχει δυνατότητα για υψηλή ισχύ και παλμούς μικρής διάρκειας, ώστε να στοχεύει και σε δύσκολες χρωματικές αλλοιώσεις, οι οποίες με μηχανήματα IPL παλαιότερης τεχνολογίας δεν αντιμετωπίζονταν.

Η θεραπεία της φωτόλυσης με IPL μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος και τα χέρια (για την αντιμετώπιση χρωματικών αλλοιώσεων και λεπτών ρυτίδων).

Φωτοανάπλαση – Το IPL σε ρυτίδες, πανάδες, καφέ κηλίδες, φακίδες

Το IPL δρα στα σημάδια φωτογήρανσης που εμφανίζονται από την έκθεση στον ήλιο και προκαλεί φωτοανάπλαση. Συγκεκριμένα, διεγείρει την παραγωγή καινούριου κολλαγόνου τοπικά, με αποτέλεσμα η ποιότητα του δέρματος να βελτιώνεται και να φαίνεται πιο νεανικό.

Το IPL αντιμετωπίζει και τις δυσχρωμίες που εμφανίζει το δέρμα κυρίως εξαιτίας της έκθεσης στον ήλιο, αλλά και μερικές φορές λόγω ορμονικών διαταραχών. Ειδικότερα, αντιμετωπίζει μελαγχρωματικές βλάβες όπως είναι οι πανάδες, οι ηλιακές φακίδες και οι καφέ κηλίδες.

Φωτόλυση (IPL) για αγγειακές βλάβες
Το IPL, δηλαδή το έντονο παλμικό φως, μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια που καταστρέφει επιλεκτικά δερματικές βλάβες, όπως ευρυαγγείες/αιμαγγειώματα/σπασμένα τριχοειδή αγγεία.
Πόσο ασφαλές είναι το IPL

Η μέθοδος της φωτόλυσης με IPL (έντονο παλμικό φως) είναι ασφαλής, ενώ δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες και επιπλοκές.

Η μέθοδος είναι πολύ καλά ανεκτή, καθώς στην κεφαλή της συσκευής φωτόλυσης υπάρχει ενσωματωμένη ψύξη, ώστε ο ενδιαφερόμενος να μη νιώθει πόνο. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός και μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας αμέσως μετά τη θεραπεία.

Πόσο αποτελεσματική είναι η θεραπεία φωτόλυσης με το IPL
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες η θερμότητα του IPL προκαλεί σύνθεση κολλαγόνου (τύπων Ι, ΙΙ), αύξηση της παραγωγής του προκολλαγόνου και της ελαστίνης και βελτίωση του τόνου του δέρματος. Το IPL είναι αποτελεσματικό, επίσης, στην περίπτωση αγγειακών και μελαγχρωματικών βλαβών.

ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η μικροδερμοαπόξεση ή μηχανικό πίλινγκ είναι καθαρισμός δερματολογικός με μικροκρυστάλλους ή με διαμάντι και προσφέρει ανανέωση προσώπου, ντεκολτέ και πλάτης.
Ενδείξεις δερμοαπόξεσης
 • Θαμπό δέρμα (και Δέρμα καπνιστή)
 • Λεπτές ρυτίδες
 • Πανάδες
 • Μαύρα στίγματα
 • Διευρυμένοι πόροι, συνήθως σε μύτη και πηγούνι
 • Ουλές και σημάδια ακμής
 • Ραγάδες σε ντεκολτέ
Τι είναι η δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση (μικροδερμοαπόξεση/μηχανικό πίλινγκ) είναι μια επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία. Με ελεγχόμενη ροή μικροκρυστάλλων στο πρόσωπο ή με μία κεφαλή από διαμάντι, επιτυγχάνεται απολέπιση και απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων που υπάρχουν στην επιδερμίδα.

Η συσκευή της μικροδερμοαπόξεσης διαθέτει και σύστημα αναρρόφησης που απομακρύνει το σμήγμα. Οι μικροκρύσταλλοι ή η κεφαλή του διαμαντιού ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και λαμπερό, ενώ βελτιώνεται η όψη των λεπτών ρυτίδων και των πανάδων.

Αποτελέσματα δερμοαπόξεσης
Η μικροδερμοαπόξεση βοηθά το δέρμα να παράξει νέο κολλαγόνο και να είναι πιο λαμπερό. Το κολλαγόνο είναι πρωτεΐνη που υπάρχει στο δέρμα μας και το κάνει να φαίνεται λείο. Στην ενήλικη ζωή μας, όμως, η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται. Η αύξησή του, που επιτυγχάνεται με τη δερμοαπόξεση, είναι πολύ σημαντική ειδικά για όσους παρουσιάζουν ουλές ακμής, ραγάδες κ.λπ.
Ασφάλεια μεθόδου
Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, η Μικροδερμοαπόξεση είναι ασφαλής και ενδείκνυται για κάθε φωτότυπο δέρματος. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός και μπορείτε να επανέλθετε, άμεσα, στην καθημερινότητά σας.

JET PEEL - ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η μέθοδος Jet Peel είναι μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία προσώπου και σώματος. Συνδυάζει τη φυσική δερμοαπόξεση με την εφαρμογή οξυγόνου και την απαλή έγχυση θρεπτικών ουσιών στο δέρμα.

Παρέχει βαθιά ενυδάτωση και καθαρισμό, με πίεση μικροσταγονιδίων που διεγείρουν την οξυγόνωση και την κυκλοφορία μέσα στο δέρμα. Αυτή η πίεση βοηθά και στην απορρόφηση προσαρμοσμένων ορών θεραπείας, για να βελτιώσει δερματικές παθήσεις, όπως: ακμή, πρόωρη γήρανση, πολύ ξηρό δέρμα.

Με τη θεραπεία Jet Peel «πλένεται υπό πίεση» (με υπερηχητική ταχύτητα) ελαφρά η επιδερμίδα σας, με νερό/οξυγόνο και αντιοξειδωτικά συμπληρώματα. Η μέθοδος Jet Peel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό, την απολέπιση, την ενυδάτωση και τη θρέψη της επιφάνειας του δέρματος (χωρίς πρόκληση ερεθισμών). Παρέχει υγρασία, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά στο δέρμα σας, το οποίο γίνεται πιο ζωντανό και νεανικό.

Οι θεραπείες Jet Peel εκτελούνται στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη μείωση των ρυτίδων, στην αφαίρεση πανάδων, στην αναζωογόνηση και τη βελτίωση του δέρματος. Το Jet Peel είναι πολύ χρήσιμο για προβληματικές περιοχές με σπυράκια και ακμή, καθώς τα απομακρύνει γρήγορα και ανώδυνα.

Δεν υπάρχει χρόνος διακοπής ή ερεθισμός του δέρματος μετά τη θεραπεία και μπορείτε να επιστρέψετε, άμεσα, στην καθημερινότητά σας.


DERMAPEN

Αναδόμηση δέρματος με dermapen -peeling νέας γενιάς, σε συνδυασμό με την pHformula, η οποία θεραπεύει: ακμή, χρόνια ερυθρότητα, γήρανση του δέρματος, υπερμελάγχρωση.

Η αναδόμηση δέρματος βασίζεται στην αναγεννητική ιατρική, μέσω της οποίας γίνεται η διαδικασία απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων για την αποκατάσταση των λειτουργιών του δέρματος. Στοχευμένα δραστικά συστατικά μεταφέρονται με ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς επαφή με την επιδερμίδα.

Το αποτέλεσμα αυτής της θεραπείας μπορεί να ενισχυθεί με τη χρήση του dermapen, που είναι η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας.

Το dermapen είναι συσκευή-στυλό που διαθέτει ειδικές κεφαλές με πολύ λεπτές βελόνες, οι οποίες διαπερνούν την επιφάνεια της επιδερμίδας με ταχύτητα και εισχωρούν σε βάθος. Έτσι, με τη χρήση του dermapen τα δραστικά συστατικά μεταφέρονται στην επιδερμίδα σε βάθος, εκεί όπου κανένα καλλυντικό προϊόν δεν μπορεί να διεισδύσει με τόση αποτελεσματικότητα!

Επιτυγχάνονται μέγιστα αποτελέσματα και μάλιστα χωρίς παρενέργειες. Ακόμα και κάποιες μικρές οπές που δημιουργούνται από το dermapen, συμβάλλουν στην εκ νέου παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον ίδιο τον οργανισμό, ως φυσική απάντησή του στο μικρο-τραυματισμό που επιφέραμε στην επιδερμίδα.

Η φυσική επούλωση του δέρματος, μαζί με τα δραστικά συστατικά των προϊόντων της pHformula εγγυώνται την επανόρθωση σε σημάδια ακμής, ουλές, ρυτίδες και κηλίδες του δέρματος.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή με την αποκατάσταση του φυσικού κολλαγόνου, της ελαστίνης, και του υαλουρονικού οξέος του οργανισμού, και, έτσι, επιτυγχάνεται η επιθυμητή σύσφιγξη και ανόρθωση του δέρματος!

Η καινοτόμα τεχνολογία της pHformula επιτρέπει τη χρήση φαρμακευτικού τύπου δραστικών συστατικών χωρίς να απαιτείται συνταγογράφηση.


TCA TOUCH PEEL

Το peeling που σβήνει σημάδια και ρυτίδες!

Η θεραπεία προσώπου και σώματος με πίλινγκ TCA αντιμετωπίζει ουλές ακμής, ρυτίδες, πανάδες και κηλίδες και προσφέρει συνολική ανανέωση.

Το TCA Touch περιέχει τριχλωροξικό οξύ και αρβουτίνη, μη τοξική ουσία που βρίσκουμε στα φύλλα κάποιων μούρων. Η αρβουτίνη περιορίζει την παραγωγή του ενζύμου τυροσινάση που με τη σειρά του δε μπορεί πια να διεγείρει την παραγωγή της μελανίνης, που εμφανίζει πανάδες και δυσχρωμίες. Η θεραπεία TCA Touch περιέχει και άλλα ισχυρά αντιφλεγμονώδη συστατικά, ώστε να προσφέρει μια μη επεμβατική, πολυλειτουργική θεραπεία.

Το χημικό πίλινγκ TCA Touch:

 • έχει λευκαντική δράση προσφέροντας ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα
 • δρα κατά των πανάδων
 • χαρίζει βελούδινη υφή
 • βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών

Το TCA Touch θεωρείται μεσαίου βάθους πίλινγκ, όμως ο θεραπευτής μπορεί να καθορίσει μέχρι ποιο σημείο θα διεισδύσει το τριχλωροξικό οξύ χάρη στην τεχνολογία μεταφοράς ενεργών συστατικών PHDVC. 

Αυτή η θεραπεία γίνεται με ασφάλεια όλο το χρόνο. Πριν από την εφαρμογή του πίλινγκ, αξιολογούμε την ανταπόκριση του δέρματος και επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα αποτελέσματα του πίλινγκ TCA Touch διαρκούν κατά μέσο όρο 6 μήνες.


LPG ENDERMOLIFT

Μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου.

Μετά την ηλικία των 25 ο ρυθμός παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης που παράγουν τα κύτταρα της νεότητας σταδιακά μειώνεται.

Το δέρμα χάνει την πυκνότητά του και εμφανίζονται τα σημάδια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές/ρυτίδες/χαλάρωση του περιγράμματος και θολή όψη.

Τι είναι η μέθοδος EndermoLift: Η μέθοδος EndermoLift είναι 100% φυσική αντιγηραντική τεχνική. Αναζωογονεί και πυκνώνει σε βάθος το δέρμα με φυσικό τρόπο και μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων στο διπλοσάγονο. Οι κεφαλές Lift της LPG διοχετεύουν μικροπαλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, διεγείροντας τους ινοβλάστες για τη φυσική ενεργοποίηση της διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου LPG EndermoLift:

 • Παραγωγή νέου κολλαγόνου ικανού για την αναδόμηση της επιδερμίδας
 • Βελτίωση της χαλάρωσης και μείωση των ρυτίδων
 • Φυσική αύξηση της παραγωγής ελαστικών ινών
 • Βελτίωση της συνολικής σφριγηλότητας
 • Φυσική αύξηση της παραγωγής υαλουρονικού οξέος
 • Βελτίωση στην επαναφορά του χαμένου όγκου στο πρόσωπο

Τι προσφέρει η μέθοδος EndermoLift

Η δράση του EndermoLift δρα συνεργατικά με τις αποκλειστικές βιοτεχνολογικές φόρμουλές της LPG για ολιστική αντιμετώπιση της γήρανσης. Ειδικά τροποποιημένες φόρμουλες με:

 • Υαλουρονικό οξύ
 • Ελαστίνη
 • Βιταμίνη C

Αποκαθιστούν την απώλεια υγρασίας και επαναφέρουν την ελαστικότητα του δέρματος.


EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες.

Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή μέθοδο προσθήκης βλεφαρίδων και κάντε νεανικό και… sexy το βλέμμα σας!

Επιτέλους, πείτε αντίο στη μάσκαρα. Με το extension βλεφαρίδων θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία. Μπορεί να είναι από φυσική ή τεχνητή τρίχα. Μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων: αδύναμων, μικρών, άχρωμων, ίσιων κ.λπ.

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας.

Τα extensions τοποθετούνται τρίχα-τρίχα πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και αποτελούν ουσιαστικά προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων!

Φυσική τρίχα τοποθετείται μία-μία πάνω στις δικές σας. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πιο πυκνές και μεγάλες τις βλεφαρίδες σας, ώστε να αποκτήσετε το βλέμμα που ονειρεύεστε.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και κανένας δεν καταλαβαίνει ότι οι βλεφαρίδες δεν είναι δικές σας.

Το extensions βλεφαρίδων απευθύνονται σε γυναίκες που θέλουν να έχουν μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Τα αποτελέσματα της εφαρμογής τους είναι εντυπωσιακά!

Τα βήματα της θεραπείας είναι:

Καθαρίζουμε πολύ καλά τις βλεφαρίδες, δεν πρέπει να υπάρχει ίχνος λιπαρότητας.

Κολλάμε με την ειδική κόλα μία-μία τις τριχούλες πάνω στις δικές σας.

Το extension βλεφαρίδων δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακόμα και κάποια τρίχα να ξεκολλήσει δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα, γιατί δεν θα φαίνεται.

Προσοχή:

 • Όχι πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
 • Όχι μεγάλη τριβή, γιατί θα μειώσετε το χρόνο ζωής του extension.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.