Τέλος στην τριχοφυΐα, με ταχύτητα & μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

Laser Αλεξανδρίτη της εταιρείας CΑNDELA νέας γενιάς.

Στο BodyCare Clinic διαθέτουμε το πιο γνωστό, αξιόπιστο και αποτελεσματικό laser Αλεξανδρίτη για μόνιμη αποτρίχωση, αυτό της εταιρείας CANDELA. Είναι ιδανικό για σκούρες τρίχες σε λευκό δέρμα , καθώς εκπέμπει στα 755nm και απορροφάται αποκλειστικά από την μελανίνη στον θύλακα της τρίχας και τον καταστρέφει.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο στο πρόσωπο και στο σώμα, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Η καταλληλότερη εποχή για να ξεκινήσουμε Laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη είναι το φθινόπωρο, ο χειμώνας και η άνοιξη, ενώ αποφεύγουμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Γενικά αποφεύγουμε την εφαρμογή του Αλεξανδρίτη σε μαυρισμένα δέρματα ή που πρόκειται να εκτεθούν σε ηλιακή ακτινοβολία.

*Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, στο BodyCare Clinic, εφαρμόζουμε Διοδικό Laser που εκπέμπει σε τριπλό μήκος κύματος (755nm /808nm /1064nm) και είναι κατάλληλο και ασφαλές για μαυρισμένα δέρματα.Διοδικό Laser Coolite Bolt με τριπλό μήκος κύματος (755nm Alexandrite /808nm Diode /1064nm Nd-Yag)

Το Coolite Bolt είναι ένα Διοδικό laser – μια πλατφόρμα υψηλής ισχύος, που εκπέμπει ταυτόχρονα σε τρία μήκη κύματος: Αλεξανδρίτη (755nm), Διοδικό (808nm) και Nd-Yag (1064nm).

Ο βασικότερος λόγος που επιλέξαμε το Διοδικό laser είναι το γεγονός ότι εφαρμόζεται σε μελαχρινές και σκούρες επιδερμίδες με φωτότυπο IV και V, καθώς και σε πολύ μαυρισμένα δέρματα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών με πολύ μεγάλη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα.

Έτσι μπορείτε να συνεχίσετε τις συνεδρίες σας και το καλοκαίρι, κάτι το οποίο δεν γίνεται με άλλα laser αποτρίχωσης.

Αποτελεσματικό και Ανώδυνο

Για Όλους τους Τύπους Δέρματος

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ LASER / ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία Laser αποτρίχωσης θα έχετε μείωση της τριχοφυΐας έως και 25%. Συνήθως χρειάζονται 8-10 συνεδρίες για το σώμα και περίπου 10 συνεδρίες για το πρόσωπο. Στην ανδρική τριχοφυΐα συχνά απαιτούνται 12-14 συνεδρίες, αν και πολλοί άνδρες προτιμούν την αραίωση της τριχοφυΐας τους (5-6 συνεδρίες) και όχι την πλήρη εξάλειψή της.

Μετά από κάθε κανονική συνεδρία εφαρμόζομε και μια επαναληπτική, εντελώς δωρεάν, μέσα σε 15-20 ημέρες.

ΥΠΑΡΧΕΙ LASER ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΕΣ ΤΡΙΧΕΣ / ΜΕ ΤΟ ΧΝΟΥΔΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Όλα τα Laser (Αλεξανδρίτης και Διοδικό) λειτουργούν μέσω της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Άρα επιλέγουν τον στόχο που θα καταστρέψουν από το χρώμα του, δηλαδή από την ποσότητα της μελανίνης που έχει η τρίχα. Κατά συνέπεια, το laser απορροφάται μόνο από τις σκουρόχρωμες τρίχες και όχι από τις ξανθές ή λευκές και φυσικά ούτε από το χνούδι.

Για όλα τα παραπάνω, η μόνη αποτελεσματική μέθοδος είναι η ριζική αποτρίχωση με βελόνα - ηλεκτρόλυση.

Ριζική αποτρίχωση με βελόνα – Ηλεκτρόλυση

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα (γνωστή και ως Ηλεκτρόλυση) είναι η κλασική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται πάνω από 100 χρόνια στον χώρο της αισθητικής.

Η ριζική εφαρμόζεται μεμονωμένα, σε κάθε τρίχα ξεχωριστά. Μέσω μιας μικροσκοπικής βελόνας διοχετεύεται μια μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος στον θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα τον καυτηριασμό της.

Στο BodyCare Clinic η εφαρμογή της ηλεκτρόλυσης γίνεται αποκλειστικά από την Κα Ανδριοπούλου Χαρά, που εξειδικεύεται στην μέθοδο αυτή πάνω από 20 χρόνια.

ΠΟΤΕ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ LASER

Η ριζική αποτρίχωση εφαρμόζεται κυρίως στο πρόσωπο, στις θηλές αλλά και στο σώμα, όταν οι τρίχες κρίνονται ακατάλληλες για την εφαρμογή του Laser.

Με αυτήν την μέθοδο αντιμετωπίζουμε οριστικά:

  • Τις λευκές τρίχες
  • Τις ξανθές και καστανόξανθες τρίχες
  • Τις μεμονωμένες και διάσπαρτες τρίχες
  • Το χνούδι του προσώπου που μακραίνει

Εν κατακλείδι, η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η μέθοδος με την οποία τελειοποιούμε μια μόνιμη αποτρίχωση, έστω κι αν αυτή έγινε στο μεγαλύτερο μέρος της με Laser.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.