Δραστική θεραπεία & Άμεση αποκατάσταση δερματικών παθήσεων!

Η pHformula είναι η πρώτη φάρμακο-κοσμετολογική εταιρεία που εισήγαγε τα συστήματα χημικής ελεγχόμενης αναδόμησης για τη θεραπεία και αποκατάσταση δερματικών παθήσεων, όπως η γήρανση/η ακμή/η υπερμελάγχρωση, ενώ παράλληλα βελτιώνει την εμφάνιση και υγιή όψη του δέρματος.

Τα συστήματα ελεγχόμενης αναδόμησης του δέρματος βασίζονται στην τεχνολογίας της αναγεννητικής ιατρικής, μέσω της οποίας διεγείρεται η διαδικασία απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων για την αποκατάσταση/επιδιόρθωση των λειτουργιών του δέρματος.

Το σύστημα θεραπειών της pHformula χρησιμοποιείται γενικά στο πρόσωπο (και στις περιοχές ματιών/λαιμού). Διαδικασία: Στοχευμένα δραστικά συστατικά μεταφέρονται με ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χωρίς επαφή με την επιδερμίδα! Αυτή η τεχνολογική καινοτομία μεταφοράς αλλά και η στοχευμένη ενεργοποίηση μηχανισμών του δέρματος επιτρέπουν την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων χωρίς αρνητικές παρενέργειες (π.χ. αποφλοίωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος και μεγάλος χρόνος αποκατάστασης).

Έτσι, επιτυγχάνονται τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα στην αποκατάσταση δερματικών παθήσεων όπως η γήρανση, η υπερμελάγχρωση, η ακμή και η ροδόχρους νόσος.

Κλείστε τώρα ραντεβού στο κέντρο αισθητικής Body Care Clinic, στην Αμαλιάδα, για θεραπεία Αναδόμησης Δέρματος pHformula


ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Το σύστημα θεραπειών της pHformula βασίζεται στην τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος. Από το χόριο μέχρι την επιδερμίδα τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα της pHformula επιταχύνουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και αποκαθιστούν άμεσα τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης, όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές, χαλάρωση, ανομοιόμορφη υφή του δέρματος, δυσχρωμίες, ακμή και ευαισθητοποίηση.
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για τη θεραπεία της γήρανσης, της υπερμελάγχρωσης και της ακμής χρησιμοποιείται το μοναδικό βιο-διαθέσιμο σύστημα μεταφοράς PH-DVC σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικά ισχυρό μείγμα από ενεργά συστατικά (όπως Ρετινόλη, Πυρουβικό οξύ, Γαλακταρικό οξύ, Μανδελικό οξύ, Αζελογλυσίνη κ.ά.).

Οι μοναδικοί συνδυασμοί επιδρούν στις επιφανειακές και στις χοριακές λειτουργίες του δέρματος, αναστέλλοντας τα ένζυμα μεταλλοπρωτεϊνάσης, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη συνολική δομική ακεραιότητα του δέρματος. Παρέχει επίσης ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Στην περίπτωση της θεραπείας για γήρανση, το σύστημα θεραπειών της pHformula:

  • Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου
  • Αποκαθιστά τη θαμπή και άτονη όψη του δέρματος, χαρίζοντας νεανική λάμψη
  • Λειαίνει την τραχεία επιδερμίδα χαρίζοντας βελούδινη ύφη
  • Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου για την αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματος
  • Βελτιώνει τις γεροντικές κηλίδες για έναν πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο

Στην περίπτωσης της Υπερμελάγχρωσης: αποκαθιστά τις δυσχρωμίες του δέρματος, τις ηλιακές βλάβες, το μέλασμα και το χλόασμα. Τέλος, χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ακμής τύπου Ι, ΙΙ, ΙΙΙ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.