ACCURETT PEN ΓΙΑ ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Οι γεροντικές κηλίδες αποτελούν ενδείξεις πρόωρης γήρανσης και εμφανίζονται κυρίως στις περιοχές που είναι εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία, στα χέρια, το πρόσωπο και την περιοχή του ντεκολτέ.

Έχουν καφέ ανοιχτό ή σκούρο χρώμα και οφείλονται στο γεγονός ότι το δέρμα, με την πάροδο του χρόνου, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία, οδηγείται σε υπερπαραγωγή μελανίνης και, έτσι, εμφανίζονται κηλίδες/πανάδες και δυσχρωμίες.

Πώς αντιμετωπίζονται οι κηλίδες γήρανσης;

Οι κηλίδες γήρανσης αντιμετωπίζονται με το Accurett Pen.

H θεραπεία Accurett Pen μπορεί να συνδυαστεί με Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια & έγχυση θεραπευτικών ουσιών, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι κηλίδες μειώνονται σημαντικά, βελτιώνεται ο τόνος της επιδερμίδας και δημιουργείται ένα πιο υγιές και νεανικό δέρμα.

Η θεραπεία με Accurett Pen μελαγχρωματικών βλαβών, όπως οι γεροντικές κηλίδες:

 • Αποτελεί την πιο ασφαλή διαδικασία με τις παρενέργειες να μειώνονται στο ελάχιστο.
 • Είναι αποτελεσματική, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.
 • Δίνει αποτελέσματα σε ελάχιστες συνεδρίες.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το Accurett Pen αποτελεί θεραπεία για τις μελαγχρωματικές βλάβες που οφείλονται στην υπερβολική εναπόθεση μελανίνης και όχι στην παραγωγή μελανοκυττάρων.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
Συνήθως απαιτούνται 1-3 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 20 – 40 ημερών.
Πριν και μετά τη θεραπεία Accurett Pen
 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για 4-6 εβδομάδες.
 • Οι θεραπευμένες μελαγχρωστικές βλάβες δεν επανεμφανίζονται, με εξαίρεση κάποια σημάδια εκ γενετής.
 • Το 70 – 80% των βλαβών τείνουν να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα και συνήθως υποχωρούν μετά από μια θεραπεία.
 • Η ηλικία των ασθενών και ο τρόπος ζωής αποτελούν παράγοντες που καθορίζουν την ανταπόκριση στη θεραπεία.
 • Η θεραπεία Accurett Pen δεν εμποδίζει την ανάπτυξη νέων «καφέ κηλίδων».

MELINE – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗΣ

Η εταιρεία MeLine εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση όλων των τύπων υπερμελάγχρωσης.

Το μέλασμα είναι διαταραχή υπερμελάγχρωσης και επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηρίζεται συνήθως από υπερχρωματικούς λεκέδες συμμετρικά τοποθετημένους στο κέντρο του προσώπου, στα μάγουλα ή στην κάτω περιοχή του προσώπου.

Οι παράγοντες που σχετίζονται με την εμφάνιση του μελάσματος είναι η έκθεση στον ήλιο, η γενετική προδιάθεση, αλλά και ορμονικές αλλαγές: εγκυμοσύνη, χρήση αντισυλληπτικών, αλλοιώσεις στη λειτουργία του θυρεοειδούς, χρήση ορισμένων φαρμάκων ή και ορισμένων καλλυντικών.

Τα προϊόντα MeLine Caucasian Skin απευθύνονται στη θεραπεία του μελάσματος σε φωτότυπους δέρματος I – IV.

Η συνέργεια των δραστικών συστατικών επιτρέπει την αναστολή της ορμονικής δράσης, τον έλεγχο της δράσης των ελεύθερων ριζών, τη βελτίωση της κατάστασης του επιδερμικού ιστού και τη διέγερση της επιδερμικής ανανέωσης, με σκοπό την απομάκρυνση της μελάγχρωσης από το κύτταρο.

Τα προϊόντα MeLine Caucasian Skin βοηθούν στον έλεγχο της δραστηριότητας της μελανίνης και της παραγωγής του ενζύμου τυροσινάσης. Για την ολοκλήρωση της θεραπείας του μελάσματος από τον ειδικό του κέντρου αισθητικής, είναι απαραίτητη η χρήση των προϊόντων MeLine (αγωγή στο σπίτι), καθώς ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και παρατείνουν τα αποτελέσματά της.

Εκτός από το μέλασμα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές υπερμελάγχρωσης, όπως κηλίδες ηλικίας/χλόασμα εγκυμοσύνης/κηλίδες ακμής κ.ά. Όλες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα: περιοχές του δέρματος αποκτούν πιο σκούρο χρώμα λόγω της περίσσειας μελανίνης που συσσωρεύεται στις στοιβάδες του.

Με τη θεραπεία με MeLine είναι δυνατόν να μειωθούν τα σημεία χρώσης ή ακόμα και να αφαιρεθούν τελείως. Η MeLine αποτελεί την πρώτη και μόνη σειρά προϊόντων που ειδικεύεται σε όλα τα είδη μελαγχρωματικών βλαβών.

Επειδή κάθε σημείο χρωματισμού είναι διαφορετικό σε κάθε τύπο δέρματος, έχουν αναπτυχθεί ειδικές θεραπείες για τα υψηλότερα δυνατά αποτελέσματα.

 • Χλόασμα, Μέλασμα
 • Καφέ κηλίδες (Πρόσωπο, χέρια)
 • Ποικιλόδερμα Civatte (λαιμός, ντεκολτέ)
 • Μαύροι κύκλοι ματιών
 • Ευαίσθητη γενετική περιοχή

Στο κέντρο αισθητικής Body Care Clinic, στην Αμαλιάδα, διαθέτουμε τα πρωτοπόρα προϊόντα MeLine, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των μορφών της υπερμελάγχρωσης.


V.I.T.A. C. TREATMENT

Θεραπεία λάμψης προσώπου με βιταμίνη C.

Η V.I.T.A. C είναι μια περιποίηση προσώπου που προσφέρει φωτεινότητα και αντιοξειδωτική προστασία σε κάθε τύπο δέρματος. Διώχνει τη θαμπάδα, απαλύνει τις πανάδες και τις ρυτίδες και είναι κατάλληλη για το καλοκαίρι.

Συμπερασματικά, η βιταμίνη C είναι:

 • αντιγηραντική
 • μέσο πρόληψης της φωτογήρανσης
 • αντιοξειδωτική
 • λευκαντική
 • ενισχυτής της σφριγηλότητας και της σύνθεσης κολλαγόνου
 • ενυδατική

Μπορεί η περιορισμένη έκθεση στον ήλιο να μην ενέχει κινδύνους, όμως ο ήλιος δρα συσσωρευτικά. Μεταξύ άλλων, προκαλεί στο δέρμα σημάδια φωτογήρανσης, καφέ κηλίδες και ρυτίδες.

Η ακτινοβολία είναι παράγοντας της οξείδωσης των κυττάρων του δέρματος και της πρόωρης γήρανσής του. Οι θεραπείες λάμψης προσώπου με βιταμίνη C προσφέρουν την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία που έχει ανάγκη το πρόσωπό μας.

Πίλινγκ του καλοκαιριού με βιταμίνες: Η βιταμίνη C είναι μια αντιγηραντική και αντιοξειδωτική ουσία που λαμβάνουμε από τις τροφές (εσπεριδοειδή, λαχανικά κ.ά.) και βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου του δέρματος. Παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και η φυσική διαδικασία της γήρανσης μειώνουν τη δραστικότητά της. Είναι απαραίτητη, λοιπόν, η προσθήκη της σε θεραπείες προσώπου, όπως είναι η V.I.T.A. C της pHformulaένα ήπιο και ασφαλές πίλινγκ του καλοκαιριού. Προλαμβάνει και αποτρέπει τα ορατά σημάδια της γήρανσης και τις χρωματικές αλλαγές του δέρματος.

Θεραπεία προσώπου για τις πανάδες: Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη σε μία θεραπεία αναδόμησης όλο το χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι, καθώς προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το σύστημα αναδόμησης και λάμψης V.I.T.A. C της pHformula περιέχει συνδυασμό ενεργών συστατικών τα οποία ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος προσφέροντας πιο φωτεινή και νεανική όψη.

Η θεραπεία ανανέωσης προσώπου με βιταμίνη C είναι αποτελεσματική στην πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης και της υπερμελάγχρωσης του δέρματος, εντατικοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και μειώνει τη χαλάρωση.

Eνδείξεις για το «peeling» λάμψης (V.I.T.A. C treatment):

 • αφυδάτωση
 • πανάδες
 • καφέ κηλίδες
 • ρυτίδες
 • θαμπή όψη

Η V.I.T.A. C είναι ασφαλής για κάθε τύπο δέρματος, όλο το χρόνο και για όλες τις ηλικίες.


ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ PLASMALITE FPL

Το Plasmalite FPL είναι ένα πολυμηχάνημα. Μια τεχνολογία που εκπέμπει έντονο παλμικό φως και προσφέρει ανώδυνα φωτοανάπλαση. Με το Plasmalite FPL μπορούμε να αντιμετωπίσουμε γεροντικές κηλίδες στο πρόσωπο, τα χεριά ή το ντεκολτέ, καθώς και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις του δέρματος, όπως λεπτές ρυτίδες, χαλάρωση, φακίδες, ακμή και ευρυαγγείες.

Είναι ατραυματικό και αρκετά ασφαλές για κάθε τύπο δέρματος.

Οι γεροντικές κηλίδες, που μπορούν να αφαιρεθούν με το μηχάνημα FPL, αποτελούν ενδείξεις πρόωρης γήρανσης και εμφανίζονται κυρίως στις περιοχές όπως τα χέρια, το πρόσωπο και η περιοχή του ντεκολτέ, περιοχές που συνήθως μαρτυρούν την ηλικία ενός ατόμου.

Έχουν καφέ ανοιχτό χρώμα και οφείλονται στο γεγονός ότι το δέρμα, με την πάροδο του χρόνου, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία, οδηγείται σε υπερπαραγωγή μελανίνης την οποία διοχετεύει ανομοιόμορφα, εμφανίζοντας κηλίδες, πανάδες και δυσχρωμίες.

Οι κηλίδες μειώνονται σημαντικά, βελτιώνεται ο τόνος της επιδερμίδας και δημιουργείται ένα πιο υγιές, νεανικό δέρμα.

Η θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών με FPL, όπως οι γεροντικές κηλίδες:

 • Αποτελεί την πιο ασφαλή διαδικασία, με τις παρενέργειες να μειώνονται στο ελάχιστο.
 • Είναι αποτελεσματική διαδικασία, δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.
 • Δίνει αποτελέσματα σε ελάχιστες συνεδρίες.

Συνήθως, απαιτούνται 1-3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 20 – 40 ημερών.

Πριν και μετά τη θεραπεία Plasmalite FPL

 1. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για 4-6 εβδομάδες πριν και μετά τη θεραπεία, και κατά τη διάρκεια των θεραπειών ερεθισμού του δέρματος
 2. Οι θεραπευμένες βλάβες δεν επανεμφανίζονται, με εξαίρεση κάποια σημάδια εκ γενετής που μπορεί να επανέλθουν έπειτα από κάποιους μήνες ή χρόνια.
 3. Η θεραπεία FPL δεν εμποδίζει την ανάπτυξη καφέ κηλίδων.
 4. Επίσης, η ηλικία των ασθενών και ο τρόπος ζωής αποτελούν παράγοντες που καθορίζουν την ανταπόκρισή τους στη θεραπεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.