Λαμπερό & Υγιές δέρμα!

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μια σημαντική θεραπεία στην αισθητική. Τα κύτταρα στο δέρμα μας ανανεώνονται διαρκώς και, καθημερινά, πολλά από αυτά πεθαίνουν και αντικαθίσταται με καινούργια. Αυτός ο κύκλος ζωής διαρκεί περίπου ένα μήνα και δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπό μας. Υπάρχουν όμως παράγοντες, όπως η μόλυνση της ατμόσφαιρας/η παραγωγή σμήγματος/ο τρόπος ζωής και το μακιγιάζ που χρησιμοποιείται συχνά, καθώς και ο μη σωστός καθαρισμός του προσώπου, που οδηγούν σε συσσώρευση κυττάρων νεκρών, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό.

Ο καθαρισμός του προσώπου από Επαγγελματία Αισθητικό έχει στόχο την ανανέωση της επιδερμίδας, λύνοντας προβλήματα που προκύπτουν, όπως τα μαύρα στίγματα και οι πόροι που φράσσουν.

Η θεραπεία για τον καθαρισμό προσώπου γίνεται με ατμό και με ελεγχόμενες με τα δάκτυλα πιέσεις, για την απώθηση του σμήγματος και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων.

Στη διάρκεια της θεραπείας προσώπου, η Αισθητικός μπορεί επίσης να διακρίνει τις ανάγκες και την ευαισθησία ενός δέρματος, ώστε να προβεί σε ανάλογες θεραπείες.

Στο κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic, στην Αμαλιάδα, διαθέτουμε άριστα καταρτισμένο προσωπικό και αισθητικούς με πολυετή εμπειρία. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε ο καθαρισμός του προσώπου σας να αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα!


Ο καθαρισμός προσώπου αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Είναι η πιο σημαντική κλασική θεραπεία αισθητικής, που δεν μπορεί να υποκατασταθεί από μηχανήματα και καινοτόμες θεραπείες.

Χρειάζεται σωστή προετοιμασία στο δέρμα, εμπειρία για τη σωστή εφαρμογή πίεσης κατά τη διάνοιξη των πόρων και, τέλος, φροντίδα της επιδερμίδας μετά τη θεραπεία. Το δέρμα του προσώπου έχει πολλούς σμηγματογόνους αδένες, που εκκρίνουν σμήγμα για να διατηρείται η επιδερμίδα ενυδατωμένη. Η μεγάλη ποσότητα σμήγματος, όμως, ενδέχεται να φράξει τους πόρους, προκαλώντας μαύρα στίγματα και κύστες.

Το πρόσωπο καθημερινά εκτίθεται στον ήλιο και σε περιβαλλοντικούς ρύπους, παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα μας. Το δέρμα δεν αναπνέει σωστά, γίνεται θαμπό και ανάγλυφο, εμφανίζοντας πολλές φορές σημάδια ακμής.

Ο καθαρισμός προσώπου δίνει τη δυνατότητα μη απόφραξης στους πόρους του δέρματος, διατηρεί την υγεία της επιδερμίδας και τη βοηθάει να αναπνεύσει.

Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού του προσώπου το δέρμα ενυδατώνεται και γίνεται πιο υγιές, με καλύτερη κυκλοφορία και χωρίς στίγματα.

Ο καθαρισμός του προσώπου αποτελεί, επίσης, θεραπεία για δέρματα που ταλαιπωρούνται από ακμή.

Η διαδικασία γίνεται με τη χρήση ατμού για το άνοιγμα των πόρων και την εφαρμογή peeling και στη συνέχεια γίνεται διάνοιξη των κύστεων και των φραγμένων πόρων.

Στην εφαρμογή μπορούμε να προσθέσουμε και τη μέθοδο της δερ

Η δερμοαπόξεση με διαμάντι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, καθαρίζοντας το πρόσωπο από τους ρύπους της ατμόσφαιρας και τα μαύρα στίγματα. Στη συνέχεια εφαρμόζεται μάσκα ειδική για κάθε τύπο δέρματος, ώστε να υποχωρήσει ο μικρός ερεθισμός που έχει προκύψει.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό, το οποίο τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνει την επιδερμίδα.

  • Μετά από κάθε καθαρισμό αποφεύγουμε τη χρήση μακιγιάζ την ίδια ημέρα.
  • Η χρήση αντηλιακού θεωρείται απαραίτητη για την προστασία του δέρματος.
  • Ο καθαρισμός προσώπου μπορεί να γίνει έως 3 φορές το χρόνο.
  • Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου έχει εξαιρετικά θεραπευτικά αποτελέσματα, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας λάμψη και υγεία.

Προσέχοντας αυτά, και συνδυάζοντας επιπλέον θεραπείες, στο Body Care Clinic δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τον τέλειο καθαρισμό για το πρόσωπό σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.