Η θεραπεία LPG Endermologie

Η τεχνική LPG Endermologie είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας με µη επεµβατική λιπογλυπτική σώµατος.

Πρόκειται για μία φυσική, ασφαλή, εγκεκριμένη μέθοδο και είναι μία απολύτως ανώδυνη τεχνική.

Τo LPG είναι μια πρωτοπόρος θεραπεία, με στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα.

Με την πάροδο του χρόνου χειροτερεύει η μικροκυκλοφορία του δέρματος, επικρατεί η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητά της.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε με την τεχνική LPG Endermologie  είναι:

  • Αδυνάτισμα και ενεργοποίηση του μεταβολισμού
  • Σύσφιγξη
  • Βελτίωση της κυτταρίτιδας
  • Αποβολή τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων
  • Βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας

Μη επεµβατική λιπογλυπτική σώµατος! Μείωση της κυτταρίτιδας & του λίπους.

Η Endermologie αποτελεί ιδανική θεραπεία για την προετοιμασία και αποθεραπεία της επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λειτουργεί και ως συμπλήρωμα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ στο τέλος

Το λιπομασάζ επιτυγχάνει την ανακατανομή του λίπους, τη σμίκρυνση των λιποκυττάρων και τη βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την αισθητή αντιμετώπιση της χαλάρωσης τους δέρματος (όψη φλοιού πορτοκαλι­ού).

Η μέθοδος στοχεύει στην αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας, στην οξυγόνωση και την αποβολή των υποπροϊόντων του μεταβολισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να μάθετε για όλες τις θεραπείες που παρέχονται από το κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος Body Care Clinic.